Η Audi καταργεί τα 3-πόρτα A1, A3 και A3 Cabriolet

Σχετικά άρθρα

Audi A3

Ο αριθμός των τρίπορτων μοντέλων όλων και μειώνεται, μιας και πλέον οι αγοραστές προτιμούν τα 5-πόρτα που είναι πιο πρακτικά. Ήδη, πολλές εταιρείες στην μικρή και μικρομεσαία κατηγορία δεν προσφέρουν τέτοια έκδοση όπως τα Clio, Megane, Focus, A-Class και η Audi θα ακολουθήσει το παράδειγμα τους.

Η εταιρεία σχεδιάζει ήδη τις επόμενες γενιές των A1 και A3 και πλέον δεν προβλέπεται να βγάλει τρίπορτες εκδόσεις, με τα 5-πόρτα Sportback να αναμένεται να συνεχίσουν, αφού κάνουν ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις. Άλλη μια έκδοση του A3 που δεν θα έχει διάδοχο είναι το A3 Cabriolet, αφού πέρυσι πουλήθηκαν μόλις 19.400 μονάδες σύμφωνα με την Handelsblatt. Όποιος θέλει ένα cabrio με σήμα τους τέσσερις κύκλους θα πρέπει να στραφεί στα TT Roadster και A5/S5 Cabriolet.

Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την κατάργηση αυτών των μοντέλων θα διατεθούν για την εξέλιξη των αυτόνομων αυτοκινήτων αλλά και στα νέα ηλεκτρικά μοντέλα που ετοιμάζει με αυτονομία 500 χιλιόμετρα.

ΠηγήHandelsblatt

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr