Audi S3 παίρνει φωτιά στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

audi-s3-catches-fire-on-nurburgring-burns-to-the-ground-109740_1

Ακόμα ένα ατύχημα συνέβη χθες το απόγευμα στο Nurburgring, με ένα “πειραγμένο” Audi S3 πρώτης γενιάς να παίρνει φωτιά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο οδηγός πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο πριν εξαπλωθεί η φωτιά. Το Audi, όμως, δε στάθηκε το ίδιο τυχερό με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω.

Το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να συγκρούστηκε κάπου, με τη φωτιά να οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε πρόβλημα του κινητήρα, χωρίς ωστόσο να είναι εξακριβωμένο κάτι τέτοιο. Η γερμανική πίστα παρέμεινε κλειστή για το υπόλοιπο της ημέρας.

Το Nurburgring είχε έρθει ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας πριν από λίγες ημέρες με το το ατύχημα της Koenigsegg One:1 με την σουηδική εταιρία να ανακοινώνει πως θα προχωρήσει στην ανακατασκευή του megacar.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...