Η Mercedes καθυστερεί τις πωλήσεις της C-Class Diesel στις Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

c-class

Η Mercedes-Benz δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την διάθεση της πετρελαιοκίνητης έκδοσης της C-Class στις Η.Π.Α, με δημοσίευμα του Automotive News να αναφέρει πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα περιμένει έναν χρόνο ακόμη, προτού κάνει διαθέσιμη την C300d στην αγορά των Η.Π.Α.

Ο αρχικός προγραμματικός ανέφερε πως η C-Class diesel θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, το πρώτο τρίμηνο του 2016, αλλά τελικά αυτό θα συμβεί έναν χρόνο μετά, κάποια στιγμή μέσα στο 2017, με την ακριβής ημερομηνία να μην έχει οριστεί.

Ενδεχομένως, η καθυστέρηση αυτή έγινε λόγω της αρνητικής προσοχής που έχουν λάβει οι diesel κινητήρες, από το Dieselgate της Volkswagen, που έχει οδηγήσει σε σημαντικές καθυστερήσεις στην διαδικασία έγκρισης των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ. Σήμερα, τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της Mercedes-Benz, κατέχουν μόλις το 1,2% του συνόλου των πωλήσεων της εταιρίας με σήμα το αστέρι, στην αγορά της Βορείου Αμερικής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr