Η Volkswagen καλεί τον CEO της Audi να πληρώσει τα σπασμένα του δικου του “Beerfest”

Σχετικά άρθρα

Coyur9EWEAE41UA

Πριν λίγο καιρό ο CEO της Audi, Rupert Stadler και καμιά 30αριά ακόμα managers της εταιρίας αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό (οκ μάλλον μεγάλο) πάρτι στο ξενοδοχείο Rothehof in Wolfsburg. Ως εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό, μιας και τέτοιες εκδηλώσεις λαμβάνουν συχνά χώρα σε μεγάλες εταιρίες και αποκαλούνται team building events. Μάλιστα οι εταιρίες τα χρηματοδοτούν από τον προϋπολογισμό τους και τα ενθαρρύνουν γιατί τα βλέπουν ως ευκαιρία δημιουργίας ευχάριστου κλίματος μεταξύ των εργαζομένων που θα έχει αντίκτυπο και στην απόδοσή τους.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η Volkswagen αποφάσισε να κάνει έναν οικονομικό έλεγχο (για προφανείς λόγους μάλλον) και ανακάλυψε πως το event ήταν αρκετά πολυδάπανο, με τους 30 managers να επιδίδονται σε διαγωνισμό κατανάλωσης μπύρας, ενώ το παρόν έδωσαν 2 γνωστοί κωμικοί της χώρας καθώς και τοπικές μουσικές μπάντες.

Εν τέλει δεν έγινε γνωστό το ακριβές ποσό που κόστισε η εκδήλωση, αλλά με δεδομένο ότι ο Rupert Stalder κλήθηκε να πληρώσει 12.500 ευρώ μόνος του, δείχνει πως μάλλον κυμάνθηκε σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Το περίεργο της υπόθεσης βέβαια δεν είναι το συνολικό κόστος, μιας και τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ανάμεσα σε top executives εταιριών και ίσως να κοστίζουν και πολύ περισσότερο, αλλά η επιλογή της VW να μην το καλύψει. Αυτό είναι ενδεικτικό πως τέτοια έξοδα την παρούσα στιγμή και με την παρούσα συγκυρία είναι μάλλον εκτός πραγματικότητας για την εταιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...