Μια ξεχασμένη Corvette του ’58 θέλει να σε πείσει πως είναι η απόλυτη ευκαιρία

Σχετικά άρθρα

1958-Corvette1a

Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε μια ενδιαφέρουσα αγγελία στο eBay, από αυτές που θα μπορούσαν να γίνουν άνετα meme. Η Corvette που δεσπόζει στη φώτο είναι ένα από τα αυτοκίνητα που ανακαλύφθηκαν σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, η οποία αποδείχθηκε πως ήταν αντιπροσωπεία της Chevrolet στα 70’s. Κάπου εδώ αρχίζουν τα “όμορφα”.

Ο ιδιοκτήτης της Vette  διατυμπανίζει την original κατάσταση του μοντέλου. Αμέσως μετά αναφέρει πως ένα “μικρό” κομμάτι – ο ίδιος ο κινητήρας- δεν είναι αυτός που έμπαινε το 1958, ενώ και η οροφή μαζί με ένα hardtop είναι aftermarket. To κατά πόσον λογίζεται ως “αυθεντική” η Κορβέτα, το αφήνω στην κρίση σου.

Παρόλα αυτά, η ημι-εργοστασιακή muscle “κυρία” έχει ήδη 57 προσφορές με την υψηλότερη να είναι στα 34.100 δολάρια, αρκετά κάτω από αυτά που περιμένει ο περήφανος ιδιόκτητης (κοντά στις 50.000).

Λογικά, ένα τέτοιο ποσό θα ήταν αρκετό για να επανέλθει στα περασμένα της μεγαλεία η Corvette και θα άξιζε, για ένα αυθεντικό και πλήρως αναπαλαιωμένο αρχέγονο muscle car. Ωστόσο, αν μιλάμε για 50 χιλιάρικα μόνο για την αγορά τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως είναι καλύτερο να ψάξεις σε άλλες γωνίες του eBay για ανάλογα παραδείγματα.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα