Η VW δεν θα πάει σε δικαστική μάχη με την Νότια Κορέα

Σχετικά άρθρα

vw-usa-dealer

Όπως ήδη ξέρεις η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας έχει απαγορεύσει την πώληση 80 μοντέλων της Volkswagen, της Audi και Bentley στην χώρα, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου dieselgate, ενώ έχει ήδη κάνει μήνυση στην γερμανική εταιρεία.

Ένα μήνα μετά την απαγόρευση των πωλήσεων, η Volkswagen αποφάσισε να μην πάει στα δικαστήρια την Νότια Κορέα καθώς η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και δαπανηρή και θα επικεντρωθεί στην προσπάθεια να πάρει την πιστοποίηση για να ξεκινήσουν και πάλι οι πωλήσεις των συγκεκριμένων μοντέλων στην χώρα.

Το υπουργείο περιβάλλοντος της Νότιας Κορέας επέβαλε πρόστιμο στην εταιρεία 17,8 δις won (περίπου 14, 32 δις ευρώ), μετά την εισβολή στα γραφεία της, στις αρχές του καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής, η Volkswagen έχει δει τις πωλήσεις της, στην χώρα να πέφτουν κατά 40% και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο να έχει παραδώσει 12.888 οχήματα, οι οποίες παραδώσεις είναι ήδη μειωμένες κατά 17% σε σχέση με πέρυσι.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...