To Ssangyong LIV-2 Concept δείχνει το νέο Rexton

Σχετικά άρθρα

ssangyong-liv-2-concept1

Η Ssangyong έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου πρωτότυπου SUV που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο. Το LIV-2 concept είναι η εξέλιξη του LIV-1 concept που είχε παρουσιάσει η εταιρεία πριν από τρία χρόνια στην έκθεση της Σεούλ και ουσιαστικά μας δείχνει το νέο Rexton που θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη χρονιά.

Η σχεδίαση του είναι όμορφη και συνεχίζει πάνω στην επιτυχημένη συνταγή του μικρότερου Tivoli και στο μπροστινό μέρος βλέπουμε μια πιο τονισμένη μάσκα πλαισιωμένη από νέα φωτιστικά σώματα με LED, ένα νέο σχέδιο για τον μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές και τα LED φώτα ομίχλης, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα χρησιμοποιούν 3D γραφικά.

ssangyong-liv-2-concept3

Το εσωτερικό του διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις, ξύλο και χρώμιο και στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια μεγάλη οθόνη και από κάτω βρίσκονται οι διακόπτες του κλιματισμού. Στο πρωτότυπο υπάρχουν τέσσερα ξεχωριστά καθίσματα, αλλά στην έκδοση παραγωγής θα υπάρχει ενιαίο πίσω κάθισμα με χώρο για πέντε επιβάτες. Η εταιρεία αναφέρει πως θα διαθέτει ένα σύγχρονο πολυτελές εσωτερικό εξοπλισμένο με μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες της επικοινωνίας, ενώ θα διαθέτει και υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

Το πρωτότυπο κινείται από δύο Euro6 κινητήρες έναν 2,2 λίτρων turbodiesel και ένα 2,0 λίτρο turbo βενζίνης GDI κινητήρα, οι οποίοι θα προσφέρονται και στην έκδοση παραγωγής. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις 29 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση του Παρισιού.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

SSANGYONG SHOWCASES LIV-2 SUV CONCEPT AT PARIS

STAND: 508

SsangYong Motor Company, (CEO, Johng-sik Choi; www.smotor.com/en) will unveil its LIV-2 large premium SUV concept at this year’s Paris Motor Show.

The SsangYong LIV-2 – Limitless Interface Vehicle – is the final concept of the Y400 development model, and will be launched next year. As the latest iteration of the LIV-1 concept exhibited at the Seoul Motor Show in 2013, it advances the car’s design language and helps to communicate the brand theme of ‘Dignified Motion.’

LIV-2 is powered by SsangYong’s own 2.2 litre Euro 6 diesel engine to achieve a powerful yet efficient performance, or its newly developed 2.0 litre GDi turbo petrol engine.

The concept features high levels of safety as well as a contemporary luxury interior equipped with a suite of advanced communication technologies.

[/learn_more]

ΠηγήSsangyong

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Jeep: Τα 4 πρωτότυπα για το φετινό Easter Jeep Safari

Τέσσερα πρωτότυπα ετοίμασε η Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari που διεξάγεται για ακόμη μια χρονιά στην έρημο Moab, στην Γιούτα των HΠΑ....

BMW Vision Neue Klasse X concept

Μετά τις διαρροές, η BMW αποκάλυψε σήμερα το Vision Neue Klasse X concept, ήτοι ένα νέο Vision όχημα που προσφέρει μια πρόγευση της Neue...

Και νέα διαρροή του BMW Vision Neue Klasse X concept

Διέρρευσαν δύο ακόμη φωτογραφίες του Vision Neue Klasse X concept, του νέου πρωτότυπου της BMW που θα παρουσιαστεί στις 21 Μαρτίου. Το πρωτότυπο μας...
Autoblog.gr