Ο Matt LeBlanc υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο για το Top Gear

Σχετικά άρθρα

335981

Ύστερα από διαπραγματεύσεις μηνών, ο Matt LeBlanc και το BBC ήρθαν σε συμφωνία και ο 49χρονος Αμερικάνος σταρ θα είναι ο κύριος παρουσιαστής του Top Gear. Το συμβόλαιο είναι διετούς διάρκειας και οι απολαβές του θα φτάσουν τα 2 εκατομμύρια λίρες (περίπου €2.300.000).

Το συμβόλαιο του Matt είχε τελειώσει τον περασμένο Ιούνιο, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στο κομμάτι του οικονομικού. Το γεγονός που φόβισε την υπεύθυνο του BBC, Charlotte Moore και ενέδωσε στις απαιτήσεις του ηθοποιού, ήταν η απώλεια μιας άλλης δημοφιλούς εκπομπής, της Bake Off, από το αντίπαλο κανάλι Channel 4. Έτσι το BBC ήρθε αμέσως σε συμφωνία με τον δημοφιλή ηθοποιό γιατί αν έχαναν και αυτόν θα έπεφτε το Top Gear πάλι σε κρίση.

maxresdefault

Μια πηγή μέσα από το BBC είπε:

Η απώλεια του Bake Off ήταν μια καταστροφή για το κανάλι, αν χάναμε και τον Matt αυτό θα έφερνε το Top Gear ξανά σε κρίση. Στο τέλος οι υπεύθυνοι του καναλιού απλά ήθελαν να υπογράψει ο Matt, καθώς είναι αγαπητός από το κοινό του Top Gear και όχι μόνο.

Ας μη ξεχνάμε πως ο Matt έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τους ρόλους που έχει παίξει και ήταν μια θετική νότα στο περσινό Top Gear, τα νούμερά του οποίου ήταν απογοητευτικά και δεν μπόρεσαν σε καμιά περίπτωση να πλησιάσουν τα νούμερα που έκαναν ο Jeremy Clarkson, ο James May και ο Richard Hammond.

landscape-1455887235-matt-vs-chris

Ο Αμερικανός ηθοποιός θα πραγματοποιεί τις συνεντεύξεις των προσωπικοτήτων και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του θα είναι οι Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris, Rory Reid και ο Stig.

Νομίζω αυτή είναι μια θετική εξέλιξη για την άλλοτε δημοφιλή εκπομπή, η οποία από τότε που έφυγε ο Clarkson δεν μπορεί να βρει έναν άξιο διάδοχο που θα συσπειρώσει και το υπόλοιπο team δίπλα του. Ο Chris Evans φάνηκε λίγος και ίσως ο Matt είναι ο κατάλληλος για να μπορέσει να φέρει κάτι το διαφορετικό και να ξεπεράσουμε την εικόνα  του Clarkson και της παρέας του που είχε γίνει συνώνυμο του παλιού Top Gear. Ας μη ξεχνάμε πως εκτός από τον Αμερικάνο και ο Chris Harris μπορεί να βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά στον επόμενο κύκλο επεισοδίων.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr