Mercedes: Κατανοητά τα λόγια του Hamilton

Σχετικά άρθρα

2016 Malaysian Grand Prix, Saturday

Ένα από τα χειρότερα συναισθήματα ένιωσε ο Lewis Hamilton στον χθεσινό αγώνα της Μαλαισίας. Κι ενώ είχε ένα άνετο προβάδισμα και ουσιαστικά οδηγούσε το μονοθέσιο στον τερματισμό, δίχως καμία προειδοποίηση, ο κινητήρας στην πλάτη της W07 παρέδωσε πνεύμα, γεγονός που αύξησε τη διαφορά του από τον Nico Rosberg στους 23 βαθμούς, αντί να περάσει στην πρώτη θέση με αέρα 5 βαθμών.

Ο Βρετανός στη συνέχεια μίλησε για πιθανή συνωμοσία εντός της ομάδας εναντίον του, ώστε το πρωτάθλημα να καταλήξει στον Rosberg, λέγοντας χαρακτηριστικά για μία «ανώτερη δύναμη». Η Mercedes δεν μπορούσε να μην απαντήσει σε αυτούς τους -προσωρινούς έστω- ισχυρισμούς, με τον Toto Wolff να εξηγεί πως τα λόγια του Πρωταθλητή είναι κατανοητά.

Βέβαια, ο επί κεφαλής της Mercedes AMG υπογράμμισε πως στη συνέχεια ο Hamilton είχε διαφορετική συμπεριφορά και πως τα λόγια του ήταν ικανά να αλλάξουν το ηθικό όλης της ομάδας.

Ό,τι είπε ο Lewis, είναι απόλυτα κατανοητό. Αλλά, ήρθε πίσω στο γκαράζ και έσφιξε το χέρι κάθε μέλους της ομάδας. Μιλήσαμε σε μια μικρή ομάδα και πραγματικά ήμασταν όλοι απογοητευμένοι. Στη συνέχεια, στάθηκε μπροστά από την ομάδα και βρήκε τις λέξεις για να τους ανεβάσει όλους και να μας βοηθήσει να ανακάμψουμε γρήγορα για την Ιαπωνία. Αυτό είναι που κάνουν οι μεγάλοι οδηγοί, οι πραγματικοί Πρωταθλητές, και θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου για το πώς χειρίστηκε το θέμα.

Μία από τις μεγαλύτερες ιδιότητες τις ομάδας μας είναι ο τρόπος που ανακάμπτουμε ακόμα πιο δυνατοί όταν χάνουμε. Θα κάνουμε το ίδιο ξανά τώρα, εν όψει του επόμενου Grand Prix στην Ιαπωνία.

Paddy Lowe

Θέση για τον χθεσινό αγώνα πήρε και ο Paddy Lowe. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes παραδέχεται πως ο Hamilton αντιμετωπίζει φέτος εμφανώς περισσότερα προβλήματα από τον Rosberg, κάτι που δεν αρέσει στον ίδιο, ενώ θέλει επάνοδο στις νίκες με εμφατικό τρόπο.

Η λέξη είναι σκ@τ@, πραγματικά! Αυτός είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες της σεζόν και γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο να ανέβεις στην κορυφή. Κι έτσι αποδείχθηκε. Κάτι που είχαμε ως προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε τον ισότιμο ανταγωνισμό μεταξύ των οδηγών. Δυστυχώς, έχουμε αποτύχει στον στόχο αυτό με τον χειρότερο τρόπο. Θα αναλύσουμε τι έγινε, στοχεύοντας να φτάσουμε στην Ιαπωνία προετοιμασμένοι να επιστρέψουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...