Η Infiniti εξετάζει νέο σπορ μοντέλο

Σχετικά άρθρα

i1oqkehit5qcxuh

Παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν την Infiniti να μην εξετάζει τη δημιουργία κάποιου μοντέλου/ανταγωνιστή των “γρήγορων” γερμανικών προτάσεων, αυτό δεν αποκλείει την παρουσίαση μοντέλων με ακόμα πιο σπορ προσανατολισμό από τα σημερινά της.

Προς το παρόν το πιο δυνατό αυτοκίνητο της εταιρίας είναι το Q60 Coupe με τους 400 ίππους από τον 3,0-λιτρο, twin-turbo V6, αλλά ο Francois Bancon, αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού προϊόντων της ιαπωνικής εταιρίας, επιβεβαίωσε πως ένα καινούριο, πιο σπορ μοντέλο βρίσκεται στα σκαριά. Ακόμα και αν αυτό δεν θα συναγωνίζεται απευθείας τα γρήγορα γερμανικά μοντέλα, η ύπαρξη του και μόνο θα είναι θετική για την εταιρία.

Κατά πάσα πιθανότητα θα προσφέρεται σε περισσότερες από μία εκδόσεις, με την υβριδική εκδοχή να θεωρείται σίγουρη. Ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον, όμως, προκαλεί η δήλωση του Bancon πως η Infiniti δεν θα αναπτύξει το αυτοκίνητο με βάση τα αναμενόμενα έσοδα από αυτό, αναφέροντας πως θα μπορούσε να “αντέξει” και κάποιες απώλειες προκειμένου να αναπτύξει κάτι αξιόλογο και όπως ακριβώς το θέλει.

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του αυτοκινήτου δεν γνωστοποιήθηκε κάτι, πέραν του ότι θα ξεκινήσει όταν θα υπάρχουν τα μέσα να γίνει πραγματικά αξιόλογο και να ανταποκρίνεται στα στάνταρ της Infiniti.

ΠηγήCarbuzz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...