Ο Rosberg δεν ανησυχεί από τα προβλήματα του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Την τύχη με το μέρος του έχει κατά κύριο λόγο ο Nico Rosberg μέχρι στιγμής. Αυτό φάνηκε και στη Μαλαισία, όταν, ενώ δέχθηκε χτύπημα από τον Sebastian Vettel στην εκκίνηση κι έπεσε τελευταίος, τελικά αύξησε τη διαφορά του από τον Lewis Hamilton στους 23 βαθμούς, μιας και ο Βρετανός εγκατέλειψε από την πρώτη θέση, με αποτέλεσμα να χάσει 25 βαθμούς και να δώσει ακόμα 3 στον team-mate του.

Η W07 δεν είναι κορυφαίο μονοθέσιο όσον αφορά την αξιοπιστία, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να ανησυχήσει τον Rosberg, ο οποίος λέει ότι δεν αναλώνεται σε αρνητικές σκέψεις, παρά μόνο σε πράγματα για τα οποία έχει λόγο, δηλαδή την προσωπική του απόδοση, αφού δεν μπορεί να τα βάλει με την αξιοπιστία.

Δεν ανησυχώ. Έχω μάθει να ξοδεύω την ενέργειά μου σε πράγματα που μπορώ να επηρεάσω, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορώ να επηρεάσω. Εμπιστεύομαι, επίσης, πολύ την ομάδα, ώστε να κάνει το καλύτερο που μπορεί, για να διαβεβαιώσει ότι τέτοια πράγματα δε θα συμβούν ξανά, κι έχουν μερικές λύσεις γι’ αυτό το 3ήμερο. Αν ανησυχώ για το αν αυτό θα επηρεάσει το πρωτάθλημα; Όχι. Είναι ακόμα πολύ μακριά.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας τονίζει ακόμα ότι τα προβλήματα του Hamilton δεν τον ενθαρρύνουν, διότι ξέρει ότι ο Βρετανός θα επιστρέψει πολύ δυνατός, ώστε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Δε σκέφτομαι πολύ τις ατυχίες του Lewis. Σκέφτομαι περισσότερο τη δική μου κατάσταση. Στη Sepang, ήταν γενικά μια δύσκολη μέρα. Δεν με ενθαρρύνουν τα προβλήματα του Lewis. Πάντα ξέρω ότι ο Lewis, όταν έχει δυσκολίες όπως αυτές, θα επιστρέψει με ακόμα περισσότερα κίνητρα. Έτσι, δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr