To πρώτο review του νέου Audi R8 Spyder

Σχετικά άρθρα

audi-r8-spyder-review

Η Audi παρουσίασε το νέο R8 Spyder στην έκθεση της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Μάρτιο, με την ανοικτή έκδοση του R8 να φορά τον V10 κινητήρα απόδοσης 540 ίππων με 540 Nm ροπής, δύναμη αρκετή για να το επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, προτού αγγίξει τα 318 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Στο παρακάτω video θα δεις τον Steve Sutcliffe να δοκιμάζει το αυτοκίνητο και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Η υφασμάτινη οροφή του αυτοκινήτου ανοιγοκλείνει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, με ταχύτητες έως και 50 χλμ/ώρα, με το πίσω παράθυρο να μπορεί να κατέβει, ακόμη και όταν η οροφή είναι κλειστή. Η Audi δηλώνει πως το νέο R8 Spyder προσφέρει 50% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία από την προηγούμενη γενιά.

Οι μηχανικοί της Audi έχουν ενισχύει ορισμένα σημεία του σασί, αλλά λόγω των ελαφρύτερων υλικών, παρά την επιπλέον ενίσχυση, το νέο R8 Spyder ζυγίζει 113 κιλά λιγότερα από την προηγούμενη γενιά του, φτάνοντας έτσι στα 1.612 κιλά, ενώ ζυγίζει 42 κιλά περισσότερα από την coupe έκδοση. Το λανσάρισμα του νέου Audi R8 Spyder έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2016, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...