$167.000 για την επιδιόρθωση αυτής της Lamborghini Murcielago

Σχετικά άρθρα

murcielago

Το 2013 αυτή η πορτοκαλί Lamborghini Murcielago, έχοντας διανύσει 415.368 χλμ είχε ένα ατύχημα ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, που αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει όπως την βλέπεις στη παραπάνω φωτογραφία.

Το αυτοκίνητο ανήκει στον Simon George, τον ιδιοκτήτη μιας βρετανικής εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων, την 6th Gear Experience, η οποία έχει έναν στόλο 30 supercars, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρία του έχει περίπου 45.000 πελάτες ετησίως.

Από το ατύχημα της Murcielago δεν είχε τραυματιστεί κανείς με τον George να αποφασίζει να επιδιορθώσει το αυτοκίνητο, το οποίο είχε “αρπάξει” σασί, με τις πόρτες να μην κλείνουν σωστά, την οροφή να είχε στραβώσει, ενώ πρόβλημα είχαν ακόμη και οι βάσεις των καθισμάτων.

murcielago-1

Το μπλοκ του κινητήρα και το “καβούκι” του κιβωτίου ταχυτήτων είχαν ραγίσει, η μπροστά ανάρτηση καταστράφηκε, ενώ έσπασαν και οι μπροστά τροχοί. Οι εργασίες επιδιόρθωσης έγιναν στην αντιπροσωπεία της Lamborghini στο Manchester της Αγγλίας, με τον George να αλλάζει το εσωτερικό με πορτοκαλί και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και Alcantara, να τοποθετεί LED φώτα αλλά και μεγαλύτερα φρένα.

Οι εργασίες επισκευής έφτασαν τις 167.000 δολάρια ($10.000 εργασίες στο πλαίσιο, $15.000 στο σώμα του αυτοκινήτου, $75.000 δολάρια νέα μηχανικά μέρη, $12.000 στην τοποθέτηση νέων φωτιστικών και μεγαλύτερων φρένων, $10.000 στο βάψιμο, $45.000 δολάρια στην επισκευή του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων).

murcielago-2

Σίγουρα είναι πολλά τα χρήματα που έδωσε για την επισκευή, αλλά ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος πως θα μπορέσει να ξεπεράσει τα 300.000 μίλια στο κοντέρ (482.800 χλμ) μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

ΠηγήThe Garage

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Lamborghini

Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες από την τελευταία ανανέωση, η Lamborghini παρουσίασε σήμερα τη νέα εμφάνιση του ιστορικό της λογοτύπου. Η ανανέωση είναι σύμφωνη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr