Επίσημο: Ο Hulkenberg αποχωρεί από τη Force India

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Japanese Grand Prix - Practice Day - Suzuka, Japan

Μετά και από το χθεσινό άρθρο περί μη-αντίρρησης της ομάδας για αποχώρηση του Nico Hulkenberg από τη Force India, ήταν θέμα χρόνου να μάθουμε ότι ο Γερμανός θα αποχωρήσει επίσημα από την ινδική ομάδα. Πριν από λίγο, η ομάδα του Silverstone εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως, πράγματι, ο Hulkenberg θα φύγει από τη Force India μετά το τέλος της σεζόν.

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στη Renault, με τους Γάλλους να θέλουν διακαώς τον «Hulk» στις τάξεις τους. Ο επί κεφαλής της ομάδας, Vijay Mallya, δήλωσε πως, παρόλο που θα τους λείψει σαν οδηγός, αφού έχει κάνει πολλά γι’ αυτούς, δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του, βλέποντας προφανώς ότι θέλει να αποχωρήσει.

Όλοι στη Sahara Force India εύχονται στον Nico τα καλύτερα, καθώς μπαίνει σ’ ένα διαφορετικό μονοπάτι στη Formula 1. Έχοντας ξοδέψει 5 χρόνια μαζί μας, ο Nico έγινε ένας σπουδαίος φίλος και συνέβαλλε σε τεράστιο βαθμό στην επιτυχία της ομάδας. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, που έχει πάρει περισσότερους βαθμούς για την ομάδα από οποιονδήποτε άλλον. Ενώ είναι αλήθεια ότι θα μας λείψει ο Nico, σεβόμαστε την απόφασή του να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες και θα ήταν λάθος να σταθούμε εμπόδιο στον δρόμο του.

Η ινδική ομάδα δεν ανέφερε φυσικά τον διάδοχό του, ενώ δεν γνωρίζουμε και αν τελικά ο Hulkenberg κατευθυνθεί προς τη Renault, αν και αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα πρέπει να περάσει λίγος χρόνος γι’ αυτά, ενώ και θα πρέπει να μάθουμε και για τον Valtteri Bottas, που ίσως να αποχωρήσει από τη Williams.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Nico Hulkenberg will leave Sahara Force India at the end of the season to pursue other opportunities within Formula One. His last race with the team will be in Abu Dhabi next month.

Vijay Mallya, Team Principal and Managing Director: “Everybody at Sahara Force India wishes Nico well as he embarks upon a different path in Formula One. Having spent five years with us, Nico has become a great friend and contributed a huge amount to the team’s success. He’s an outstanding driver, who has scored more points for this team than anybody else. While it’s true we will miss Nico, we respect his decision to explore fresh opportunities and it would be wrong to stand in his way.”

[/learn_more]

ΠηγήForce India

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr