Ποτέ μη… σκουπίζεις βενζίνη!

Σχετικά άρθρα

gasoline

Είναι αλήθεια ότι σκουπίζουμε πιο συχνά το εξωτερικό του αυτοκινήτου μας, ωστόσο είμαι σίγουρος πως δεν αγνοείς την καθαριότητα του εσωτερικού. Η ηλεκτρική σκούπα είναι ένας καλός τρόπος να μαζέψεις ένα μέρος της σκόνης και της βρομιάς, ωστόσο σε χώρες όπως οι ΗΠΑ είναι λογικό να υπάρχουν δημόσιες σκούπες για τον σκοπό αυτό.

Μια γυναίκα στη Φλόριντα θέλησε να καθαρίσει το αυτοκίνητό της, γι’ αυτό και χρησιμοποίησε μία από τις συγκεκριμένες σκούπες. Το κακό ήταν ότι είχε μεταφέρει βενζίνη, λόγω των ελλείψεων από τον τυφώνα Matthew. Έτσι, είχαν μείνει κάποια υπολείμματα βενζίνης, τα οποία τράβηξε η σκούπα.

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει έκρηξη, αλλά ευτυχώς ήταν μικρή και η ζημιά περιορίζεται στα $500, αλλά το θέμα είναι ποιος θα τα πληρώσει. Πάντως, η γυναίκα δεν γύρισε πίσω στο πλυντήριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...