Η VW θέλει να μειώσει τις δαπάνες της λόγω Dieselgate

Σχετικά άρθρα

Matthias Muller Volkswagen vw (3)

Η Volkswagen σχεδιάζει να μειώσει περαιτέρω τις δαπάνες της, ώστε να αποταμιεύσει χρήματα που θα απαιτηθούν για να αποπληρωθούν οι “πληγές” που άφησε το Dieselgate. Σύμφωνα με τον CEO της, Matthias Muller, σε μια εσωτερική σύσκεψη απαίτησε να μειωθεί κατά 10% το κόστος υλικών και τα γενικά έξοδα του προϋπολογισμό του 2017. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Οι μειώσεις θα είναι βαριές και δεν θα γίνουν χωρίς πόνο. Οι επιπτώσεις αυτής της κρίσης τα επόμενα χρόνια θα πάνε την εταιρία στα όρια και θα δείξουν τι μπορούμε να αντέξουμε.

Οι νέοι στόχοι δαπανών της Volkswagen για τα επόμενα έτη, που περιλαμβάνουν νέα προϊόντα, εγκαταστάσεις και νέο εξοπλισμό, θα οριστούν στις 18 του Νοέμβρη, όταν και θα συνεδριάσει το εποπτικό συμβούλιο του γερμανικού κολοσσού.

Η Volkswagen θέλει να εξοικονομήσει συνολικά 3,7 δισ. ευρώ μέχρι το 2021, με τις μειώσεις αυτές να είναι ανάμεσα στο πρόγραμμα περικοπών ύψους 5 δισ. ευρώ που ξεκίνησε το 2014.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr