%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82-43

Τα ευτράπελα στα Ράλι δε λείπουν ακόμα και αν αναφερόμαστε στο κορυφαίο επίπεδο του WRC, εκεί όπου η τρέλα πολλών οδηγών περισσεύει. Την τελευταία μέρα του Ράλι Ισπανίας, αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στη 17η ειδική, ο οδηγός του αγωνιστικού Ford Fiesta, Martin Prokop, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μείνει με τρεις ρόδες. Ο οδηγός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να οδηγάει με στόχο να φτάσει στο Service Park.

Πλησιάζοντας στον τερματισμό της διαδρομής και στο γνωστό κυκλικό κόμβο που υπάρχει εκεί, οι θεατές στη θέα του τρίτροχου αγωνιστικού αντέδρασαν με χειροκροτήματα και φωνές επευφημίας για την προσπάθεια. Ο κύριος  Martin Prokop, ενώ θα μπορούσε απλά να περάσει από εκεί και να πάει στη γραμμή τερματισμού ανταπέδωσε την αυθόρμητη αντίδραση του κοινού κάνοντας, στο βαθμό βέβαια που μπορούσε, μια σβούρα γύρο από τον κυκλικό κόμβο και μετά συνέχισε προς τον τερματισμό.

Πάντως μετά το τερματισμό και τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, η ζημιά ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να επισκευαστεί, υποχρεώνοντας το πλήρωμα του Ford να εγκαταλείψει τον αγώνα.