Η Vorsteiner παρουσίασε την Ferrari 458-VX

Σχετικά άρθρα

vorsteiner-ferrari-458-3

Όπως θα έχεις καταλάβει, η SEMA έχει ανοίξει τις πύλες της και οι βελτιωτές, ο ένας μετά τον άλλο, παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους. Από την κορυφαία έκθεση aftermarket στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να λείπει η Vorsteiner, η εταιρία που συνηθίζει να εντυπωσιάζει με την ποιότητα και την εμφάνιση των kit της. Το τελευταίο αυτοκίνητο που έπιασε στα χέρια της, είναι η Ferrari 458 Italia και αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, ονομάζεται 458-VX.

vorsteiner-ferrari-458-7

Το kit περιλαμβάνει νέους, πλήρως ανθρακονημάτινους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω ενώ από το ίδιο υλικό, φυσικά, είναι κατασκευασμένο και το spoiler στο τελείωμα του καλύμματος του κινητήρα. Όπως αναφέρει ο βελτιωτής, όλα τα νέα κομμάτια έχουν εξελιχθεί ώστε να είναι πλήρως λειτουργικά και με αυτό, εννοείται ότι είτε κατευθύνουν τον αέρα έτσι ώστε να βελτιώνεται η ψύξη, είτε αυξάνουν την downforce. Το πακέτο συμπληρώνουν οι σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος VFN-507 της εταιρίας.

ΠηγήVorsteiner

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...