GP Βραζιλίας 2016: Πρόλογος

Σχετικά άρθρα

interlagos

Θα προτιμούσαμε το Βραζιλιάνικο Grand Prix να είναι το τελευταίο της σεζόν, γιατί έχουμε δει αρκετό δράμα στο παρελθόν, αλλά τα λεφτά των Αράβων δεν άφησαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Το Interlagos θα φιλοξενήσει τα μονοθέσια για το 20ο και προ-τελευταίο Grand Prix του 2016, εκεί όπου είναι πιθανό να δούμε τον Nico Rosberg να κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Στόχος για τον Lewis Hamilton είναι φυσικά μόνο η νίκη, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά τουλάχιστον στους 12 βαθμούς, προκειμένου να έχει ελπίδες για τη μεγάλη ανατροπή στον τελευταίο αγώνα. Φυσικά, με νίκη του Γερμανού όλα θα τελειώσουν, καθώς η διαφορά θα φτάσει τουλάχιστον στους 26 βαθμούς.

Πέρα από τη Mercedes, η Ferrari θέλει να ανέβει στο βάθρο, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο Μεξικό, παρόλο που ο Sebastian Vettel είδε τρίτος την καρώ σημαία. Η Red Bull θα είναι για μία ακόμα φορά δύσκολη αντίπαλος, στοχεύοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πολυνίκης στο Interlagos είναι ο Michael Schumacher, με 4 νίκες, αν και ο Alain Prost έχει συνολικά 6 νίκες στο Βραζιλιάνικο Grand Prix. Ο Ayrton Senna έχει κερδίσει δύο φορές, με την πιο χαρακτηριστική νίκη να είναι αυτή του 1991.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...