Honda N-One Suzuka Special

Σχετικά άρθρα

honda-n-one-suzuka-special

Τα ρετρό μίνι όπως το Mini και το Fiat 500 πουλάνε καλά, για αυτό και η Honda προίκισε με τέτοια χαρακτηριστικά το μικρό Kei car της το N-One. Για να τονίσει ακόμα περισσότερο τα ρετρό χαρακτηριστικά παρουσίασε την ειδική έκδοση Suzuka Special που αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο επιβατικό παραγωγής της Honda, το N360, που παρουσιάστηκε πριν από 50 χρόνια.

Η ειδική έκδοση βασίζεται στο Premium Tourer και διαθέτει μαύρη λωρίδα στο καπό, μαύρη μάσκα, μαύρους καθρέφτες και χειρολαβές και μαύρα τελειώματα στην πινακίδα, ενώ η οροφή μπορεί να διαθέτει καρό αυτοκόλλητα. Στο εσωτερικό διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες ενώ προσφέρει στάνταρ κάποια πακέτα που άνηκαν στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Το N-one διαθέτει έναν κινητήρα turbo 660 κυβικών εκατοστών που συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο. Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και θα διατίθεται από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου της επόμενης χρονιάς στην τιμή των 1,798,000 γιεν (15,380€). Όπως φυσικά φαντάζεσαι το στιλάτο N-One θα διατίθεται μόνο στην Ιαπωνία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...