Το Jeep Grand Cherokee Trackhawk θα κάνει ντεμπούτο τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη

Σχετικά άρθρα

jp015_028gc-1024x683

Οι φήμες ότι  η Jeep ετοιμάζει μια κορυφαία έκδοση για το Grand Cherokee, πολύ πιο δυνατή από την τωρινή SRT έκδοση, επιβεβαιώθηκαν. Το Grand Cherokee Trackhawk, θα φοράει, όπως όλα δείχνουν, τον supercharged V8 κινητήρα των 6.2 λίτρων που αποδίδει πάνω από 700 άλογα, όπως αντίστοιχα και τα Hellcat μοντέλα της Dodge.

2015-dodge-challenger-srt-hellcat-engine

Ο επικεφαλής της Jeep, Mike Manley, σε δηλώσεις που έκανε σε ειδησεογραφικό site στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ένα υψηλών επιδόσεων  Grand Cherokee είναι στα σκαριά και θα τεθεί πάνω από το τωρινό SRT8. Το ντεμπούτο του θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο και οι πωλήσεις του στην Αμερική θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο και στη συνέχεια θα πάει στις αγορές της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και του υπόλοιπου κόσμου.

aihsfb1kemre6avfcjxs

Ο κύριος Manley ανέφερε σχετικά:

Υπάρχει χώρος και για τις δύο εκδόσεις, δεν βλέπω το λόγο να σταματήσει η τωρινή SRT έκδοση επειδή θα λανσάρουμε την Trackhawk έκδοση καθώς είναι δύο πολύ διαφορετικά οχήματα μεταξύ τους.

Οι πιστοί στη μάρκα Jeep περιμένουν μια έκδοση επιδόσεων του Grand Cherokee και αυτό θα βοηθήσει στην επέκταση της φίρμας.

Με το Grand Cherokee, έχουμε δημιουργήσει δύο έννοιες συμβατές με το όχημα: από τη μία τις εκτός δρόμου ικανότητες και από την άλλη τις επιδόσεις στο δρόμο. Και αυτό είναι που μου αρέσει στο Grand Cherokee.

Αναμένουμε με αγωνία και περιέργεια το νέο τέρας της Jeep και του FCA Group, που αναμένεται να βάλει φωτιά στην άσφαλτο, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3 δευτερόλεπτα και την τελική του να φτάνει τα 320 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Ανάκληση 284.982 Dodge Charger και Chrysler 300

Η Stellantis ανακαλεί 284.982 Dodge Charger και Chrysler 300 για πρόβλημα παρόμοιο με τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata. Αιτία της ανάκλησης είναι το γεγονός πως...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...