Έτοιμο το νέο εργοστάσιο της Pagani

Σχετικά άρθρα

the-new-pagani-automobili-factory-and-showroom

Η Pagani, από τότε που επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις της την άνοιξη του 2013, είχε ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του νέου της εργοστασίου και πλέον αυτό είναι 100% έτοιμο.

Γι’αυτό και η ιταλική εταιρία έδωσε ένα timelapse video στο οποίο μας δείχνει τις εργασίες που έγιναν από τα θεμέλια μέχρι την τοποθέτηση του εξοπλισμού, έτσι ώστε εκεί να μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να κατασκευάζει, αλλά και να παρουσιάζει τα μοντέλα της, μιας και πλέον το showroom της δεν βρίσκεται στην είσοδο του παλιού εργοστασίου της, που έμεινε χαραγμένο στην μνήμη σου λόγω των ιδιαίτερων καρό πλακιδίων του πατώματος.

Το νέο εργοστάσιο καλύπτει έκταση 5.800 τ.μ και βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το υπάρχον εργοστάσιο στη Μόντενα, έχοντας τη δυνατότητα να κατασκευάζει έως και 300 αυτοκίνητα κάθε χρόνο. Ωστόσο, η Pagani θέλοντας να διατηρήσει την αποκλειστικότητα των μοντέλων της, θα κατασκευάζει μέχρι και 45 αυτοκίνητα τον χρόνο.

Ο σχεδιασμός του νέου εργοστασίου έχει εμπνευστεί από ένα θερμοκήπιο που είδε ο Horacio Pagani κατά την επίσκεψή του στην Γαλλία, στην περιοχή του Chateau de la Grenerie. Σχεδιάστηκε από το στούντιο σχεδιασμού της Pagani και υπεύθυνοι για την κατασκευή του, ήταν οι δύο γιοι του Horacio, Leonardo και Christopher Pagani. Το παλιό εργοστάσιο θα μετατραπεί στο μέλλον σε χώρο έρευνας και ανάπτυξης, έτσι ώστε η εταιρία να συνεχίσει να εντυπωσιάζει και στα μελλοντικά δημιουργήματα της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr