Το 3ο επεισόδιο του The Grand Tour θα είναι κάτι από τα παλιά

Σχετικά άρθρα

the-grand-tour-3

Την Παρασκευή θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο του The Grand Tour, με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να παρουσιάζουν την εκπομπή από την βρετανική παραθαλάσσια πόλη του Whitby.

Το επεισόδιο με τίτλο “Opera, Arts and Donuts aka The Return Home”, θα μας θυμίσει κάτι από το παλιό Top Gear, μιας και εκτός από το γεγονός πως γυρίστηκε στην Αγγλία, θα δούμε και ένα από τα γνωστά road trip των τριών παρουσιαστών. Το ταξίδι έγινε την Ιταλία με τον Jeremy Clarkson να οδηγεί την Aston Martin DB11, τον James May μια Rolls-Royce Dawn και τον Hammond ένα Dodge Challenger.

Επίσης θα δούμε και την ανατίναξη του πατρικού σπιτιού του Clarkson επειδή έχασε το στοίχημα στο συγκριτικό των Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari και McLaren P1 που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο, με τον Jezza να βάζει στοίχημα πως η P1 θα ήταν η ταχύτερη εκ των τριών hypercar στη πίστα του Portimao.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...