Mercedes-AMG GT by Luethen Motorsport με 612 άλογα

Σχετικά άρθρα

mercedes-amg_gt_by_luethen_motorsport_12

Ο βελτιωτικός οίκος Luethen Motorsport παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την Mercedes-AMG GT, η οποία διαθέτει αυξημένη ιπποδύναμη, καθώς και μικρές αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Ξεκινώντας από τις τελευταίες, φοράει ένα carbon bodykit, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός spoiler lip, που ενσωματώνει splitter και winglets. Στο πίσω μέρος υπάρχει ρυθμιζόμενη σταθερή αεροτομή, και νέος διαχύτης, ενώ στα πλευρά έχει τοποθετήσει νέες ποδιές.

mercedes-amg_gt_by_luethen_motorsport_11

Το γερμανικό αυτοκίνητο πατάει σε αλουμινένιες ζάντες της Luethen Motorsport Series-1, διαστάσεων 20 και 21 ιντσών, με ελαστικά 265/30 και 305/25, εμπρός/πίσω αντίστοιχα.

Η Luethen Motorsport βελτιώνει και τον κινητήρα του AMG GT, με την ιπποδύναμη να φτάνει τα 612 άλογα και τη ροπή τα 780 Nm, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...