The Grand Tour S01E04: Τι είδαμε!

Σχετικά άρθρα

the-grand-tour-episode-4

Προβλήθηκε χθες το 4ο επεισόδιο του The Grand Tour με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να παρουσιάζουν την εκπομπή ξανά από την βρετανική παραθαλάσσια πόλη του Whitby της κομητείας του Γιορκσάιρ.

Προτού προχωρήσεις την ανάγνωση, θα σε προειδοποιήσω πως θα διαβάσεις αρκετά spoiler του επεισοδίου, οπότε αν δεν θέλεις να μάθεις τίποτα προτού το δεις, τότε κλείσε την σελίδα τώρα.

Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Το επεισόδιο έχει τίτλο “Enviro-mental” και ξεκινά με τον Clarkson να οδηγεί στην πίστα την Porsche 911 GT3 RS και να την συγκρίνει με την BMW M4 GTS, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Hammond έχει μια 911 GT3 RS στο γκαράζ του.

the-grand-tour-episode-4-1

Στη συνέχεια οι τρεις παρουσιαστές διερευνούν το κατά πόσο μπορούν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο φιλικό προς το περιβάλλον, από ανακυκλώσιμα υλικά -και όχι μόνο- προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση που λαμβάνουν μέρος φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα, στη προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο.

O May επιλέγει να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο από λάσπη, ο Clarkson από οστά και δέρμα και ο Hammond από κλαδιά. Μπορείς να δεις το επεισόδιο στο Amazon Prime.

Εσύ το είδες το επεισόδιο; Πως σου φάνηκε; Ποιες είναι οι εντυπώσεις που σου άφησε;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...