Nέο χρωματάκι για το Focus ST

Σχετικά άρθρα

2017-ford-focus-st-triple-yellow

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό οι προβολείς να είναι στραμμένοι στο Focus RS, όμως η Ford δεν ξεχνά τον σπορ “στρατιώτη” που ακούει στο όνομα Focus ST.

Το “Μπλε Οβάλ” δεν προέβη σε κάποια μηχανική βελτίωση, καθώς θεωρεί ότι οι 252 ίπποι από τον 2λιτρο τούρμπο Ecoboost και ο tail-happy χαρακτήρας του είναι υπεραρκετοί για τον -μη χαρντκορά- ενθουσιώδη sportsman. Η εμφάνιση, όμως, χρειαζόταν μια τόνωση, ειδικά όταν έχει να σταθεί δίπλα στα “μούσκουλα” του κορυφαίου Focus.

2017-ford-focus-st-triple-yellow-1

Το φρεσκάρισμα αναλαμβάνει ένα νέο χρώμα, με την ιδιαίτερα “εύηχη” ονομασία Triple Yellow Metallic Tri-Coat. H απόχρωση αυτή έχει κάνει θραύση στη Mustang και ντεμπουτάρει στη σειρά ST. By the way, θα δεις περισσότερα από μια ‘Stang ίδιου χρώματος εντός των ημερών. Υπομονή…

ford-mustang-gt-test-drive

Το μόνο αρνητικό είναι πως ο νέος χρωματισμός αντικαθιστά το Tangerine Scream Metallic Tri-Coat. Ελληνιστί, το πορτοκαλί που έχει φορεθεί στο 90% των Focus ST που βλέπεις στον δρόμο και τις αγγελίες μεταχειρισμένων.

ford-focus_st_2015_1600x1200_wallpaper_01

Στις ΗΠΑ είναι το μόνο χρώμα που χρεώνεται επιπλέον, με το κόστος να ανέρχεται στα 595 δολάρια. Άξιο αναφοράς και δακρύων, το γεγονός πως υπάρχει και έκπτωση της εταιρίας, η οποία προσφέρει το Focus ST Triple Yellow Metallic Tri-Coat (κίτρινο ST, με δυο λόγια) στα 23.900 δολάρια. Για 252 ίππους. Οι οποίοι μπορεί να γίνουν 275 από την Μountune, χωρίς να επηρεάζεται η εγγύηση, με άλλα 1.900 δολάρια. Βοήθειά μας.

2017-ford-focus-st-triple-yellow

Εκτός από μεταλλικό κίτρινο, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των Kona Blue, Race Red, Magnetic Gray, Oxford White, and Shadow Black.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...