Η Honda θα έχει πολλά minivans να δείξει στην έκθεση του Τokyo

Σχετικά άρθρα

honda_tokyo_auto_salon_2017_07

Όπως έκανε η Toyota χθες, έτσι και η Honda σήμερα μας δείχνει τα αυτοκίνητα που θα έχει στο περίπτερο της στο Tokyo Auto Salon, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 13 του Γενάρη.

Η ιαπωνική εταιρία δεν αποκαλύπτει πλήρως την γκάμα των μοντέλων της για την έκθεση, δείχνοντας, όμως, μερικά concepts, και πιο συγκεκριμένα θα δείξει δύο “πειραγμένα” minivans concepts. Το πρώτο είναι το Freed, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε 5-θέσια ή 7-θέσια διάταξη. Από την άλλη, το Modulo X δίνει στο van μια πιο sport εμφάνιση, καθώς διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες και πιο επιθετικό bodykit. Η έκδοση Active απευθύνεται σε πελάτες που έχουν εκτός δρόμου διαθέσεις, και διαθέτει πράσινες λεπτομέρειες.

honda_tokyo_auto_salon_2017_06

Ακολούθως, η Honda θα δείξει το Infinite Garu concept, χωρίς ωστόσο να μας δίνει φωτογραφίες του αυτοκινήτου, το οποίο θα είναι ένα μικρό, στρογγυλεμένο μοντέλο. Συνεχίζοντας, θα υπάρχει το S660 Bruno Leather Edition, όπου θα μας δείχνει ένα πιο πολυτελές εσωτερικό στο μικρό ιαπωνικό roadster, ενώ θα υπάρχει η Modulo έκδοση του Stepwgn και το bodykit της Mugen για το Freed.

Κλείνοντας, η Honda θα έχει στο περίπτερο της την McLaren MP4-31, το φετινό μονοθέσιο της F1 και το NSX-GT, που θα τρέχει στο πρωτάθλημα στο Super GT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...