Όταν παρουσιάζεται ένα γρήγορο αυτοκίνητο, τότε τα μάτια μας πηγαίνουν αυτόματα στους χρόνους που ανακοινώνονται από την εταιρεία. Η Lamborghini Huracan είδε τα φώτα της δημοσιότητας πριν από περίπου τρία χρόνια, με την ιταλική φίρμα να λέει ότι χρειάζεται 3,2 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100 χλμ/ώρα.

Η αλήθεια, όμως, είναι πιο… γρήγορη, αφού διάφορες μετρήσεις έχουν διαφορετική άποψη. Η τελευταία που έγινε με το Vbox, θέλει το 4κίνητο supercar να χρειάζεται 2,82 δευτερόλεπτα για τα 0-96 χλμ/ώρα με το «Thrust Mode» ενεργοποιημένο, ενώ ο χρόνος με το launch control απενεργοποιημένο ήταν 2,98 δευτερόλεπτα. Ο τύπος που έκανε τη δοκιμή αναφέρει ότι η επίδοση μπορεί να βελτιωθεί στα 2,7 δευτερόλεπτα, αν τα ελαστικά είναι σε καλύτερη θερμοκρασία.

 • Akis-F1 FAN

  Άλλη porsche μας βρήκε ;-P

  • Moby Dick

   Eίναι τακτική του Group να ανακοινώνει χειρότερους χρόνους απ’ τους πραγματικούς στα αυτοκίνητά του, αντίθετα με τις άλλες εταιρείες, που κάνουν το αντίθετο.

 • Mika

  Ειναι διαολου καλτσα η Χουρακαν!!!!

 • manowar

  Ρε μλκες φτανει πλεον με αυτην την χουρακαν εχει κανει προσπεραση ακομα και σε αυτους που την εφτιαξαν.τι σκατα εχει μεσα και παει ετσι;;γιαυτο την εψαχνε η m5 στον ερυθρό σταυρο την αλλη φορα;;

 • Mario Walks Alone

  To 0-96 σε 2,82 σημαίνει περίπου 2,9-3,0 για 0-100