Η Kia μας δείχνει την σιλουέτα του GT

Σχετικά άρθρα

Η Kia συνεχίζει το teasing του GT, του νέου της τετράθυρου σεντάν μοντέλου που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες, έχει ήδη διαρρεύσει η πρώτη φωτογραφία του μέσα από το εργοστάσιο της.

Το αυτοκίνητο είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5,1 δευτερόλεπτα, όντας το ταχύτερο σε επιτάχυνση μοντέλο της Kia, έχοντας έντονα coupe χαρακτηριστικά στα πρότυπα των BMW Σειράς 4 Gran Coupe και Audi A5 Sportback.

kia-gt-2018

Θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα του νέου Genesis G70, το οποίο είδαμε σαν concept στην έκθεση της Νέας Υόρκης με την κίνηση να περνά στον δρόμο από τον πίσω άξονα, ενώ κάτω από το καπό του θα βρίσκεται είτε ο twin-turbo V6 3,3 λίτρων κινητήρας απόδοσης 395 ίππων και 534 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, είτε η έκδοση του με ένα turbo απόδοσης 311 ίππων και 400 Nm ροπής.

Στην Ευρώπη θα υπάρχουν διαθέσιμοι επίσης κινητήρες diesel αλλά και κινητήρες μικρότερης χωρητικότητας, ενώ δεν αποκλείεται η γκάμα του GT να περιλαμβάνει και μία καυτή έκδοση που θα κινείται από κάποιον V8 κινητήρα.

Το Kia GT θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 του Γενάρη στο περιθώριο της έκθεσης του Detroit.

https://www.youtube.com/watch?v=XKEHn-pLucw

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...