Ο Hamilton αναφέρεται στον Donald Trump

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton είναι ένας οδηγός που δεν ασχολείται μόνο με τη Formula 1. Ο 31χρονος θεωρεί ότι ένας Πρωταθλητής έχει πολλά να κάνει εκτός από το να είναι επικεντρωμένος στην οδήγηση, γι’ αυτό και δίνει μεγάλη βάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 3,9 εκατομμύρια fans στο Facebook, πάνω από 4,03 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και πάνω από 3,6 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Ο Βρετανός μιλά για διάφορα θέματα, ενώ δείχνει την ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα ρατσισμού. Ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι η αστυνομική βία, κυρίως σε Αφροαμερικανούς, με τους αστυνομικούς να μη διστάζουν ακόμα και να σκοτώνουν χωρίς να υπάρχει πραγματική αιτία.

Ο Hamilton παίρνει θέση σε αυτό, για να πει πως νιώθει τον εαυτό του ίσο με όλους τους λαούς, μένοντας μακριά από διακρίσεις.

Κάποιοι λευκοί είναι θυμωμένοι, κάποιοι μαύροι είναι θυμωμένοι. Φυσικά και υπάρχει ένα θέμα, με τους αστυνομικούς να σκοτώνουν μαύρους ανθρώπους. Αλλά, όλες οι ζωές έχουν σημασία. Στους εκατομμύρια που με ακολουθούν, προσπαθώ να είμαι προσεκτικός. Δε θέλω να διαχωρίζω τον εαυτό μου από άλλες εθνότητες. Νιώθω το ίδιο με τους Μεξικανούς, τους Ασιάτες, όλους. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω.

Η αναφορά στον Doland Trump δε θα μπορούσε να μη γίνει. Παρά το γεγονός πως η παγκόσμια κοινότητα έχει σοκαριστεί με την εκλογή του, είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, με τον Hamilton να δείχνει την προτίμησή του στον Barack Obama και όχι στον χαρακτήρα του 70χρονου μεγιστάνα.

Δεν θα μπορούσα να αλλάξω ειδησεογραφικό κανάλι και να παρακολουθήσω κάτι άλλο. Αυτό ποτέ δεν έχει γίνει σ’ εμένα. Είναι πολύ μεγάλη αντίθεση. Όταν είσαι πολιτικός σαν τον Barack Obama, που είναι πραγματικά ένας καλός οικογενειάρχης, που ποτέ δε θα μείωνε μια γυναίκα ή θα έλεγε κάτι υποτιμητικό γι’ αυτές. Είναι κάποιος που μπορώ να κοιτάξω. Αν είχα ένα παιδί, δε θα είχα πρόβλημα να κοιτάει έναν σαν αυτόν και να κερδίζει από αυτό. Δεν μπορώ αν πω ότι είναι το ίδιο και με τον Trump.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα