Ο Mate Rimac, παρά τα 28 του χρόνια, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς το Concept_One αριθμεί ήδη νίκες σε μάχες με LaFerrari, Tesla Model S και Porsche 918.

Όμως, όπως αναφέρει ο Βόσνιος επιχειρηματίας, παρότι κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, παραμένει ένας γνήσιος petrolhead, γι’αυτό και έστειλε μια πρόσκληση στον Λόρδο Pembroke της Αγγλίας, να φέρει στην Κροατία την Bugatti Veyron του και να την οδηγήσει μαζί το Concept_One.

Ο τελευταίος, φυσικά δεν αρνήθηκε, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν αυτοκίνητα, ώστε να δουν τις διαφορές μεταξύ των δύο “κόσμων”. Παρότι είμαι σίγουρος ότι περιμένεις να δεις μια απευθείας αντιπαράθεση μεταξύ των δύο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στο συγκεκριμένο video, αλλά υποσχέθηκαν ότι θα ακολουθήσει στο εγγύς μέλλον.

Νομίζω ότι και σε αυτή τη κόντρα, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, αλλά όπως και να έχει σίγουρα αξίζει να περιμένουμε. Εσύ σε ποιο ποντάρεις και ποιο θα ήθελες να έχεις στην κατοχή σου. Την Veyron ή το Rimac;