Οι Αμερικάνοι ξόδεψαν το 2016 τα περισσότερα χρήματα για αγορά αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με νέα έρευνα του αμερικάνικου Edmunds, οι Αμερικάνοι ξόδεψαν, την χρονιά που κλείνει αύριο, κατά μέσο όρο $34.077 (€32.375) για να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Αυτά τα χρήματα είναι κατά 2,7% περισσότερα από το 2015 και κατά 12, 6% περισσότερα από το αντίστοιχο νούμερο του 2011, ενώ την επόμενη χρονιά αναμένεται να σπάσει το “φράγμα” των 35.000 δολαρίων.

Η αύξηση αυτή οφείλεται στην αυξημένη δημοτικότητα των ελαφριών (για την Αμερική) pick-up, τα οποία καταλαμβάνουν το 62% της αγοράς.

Παράλληλα με την αυξανόμενη δημοτικότητα των pick-up και SUV, οι επιλογές χρηματοδοτικής μίσθωσης χρησιμοποιούνται από όλο και περισσότερους καταναλωτές, καθώς το 2016 οι leasing επιλογές αντιπροσωπεύουν το 31% της νέας αγοράς αυτοκινήτων.

ΠηγήEdmunds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...