Στην προσεχή έκθεση τεχνολογίας CES 2017, που θα γίνει το διάστημα 5 με 8 Ιανουαρίου στο Las Vegas, θα κάνει το ντεμπούτο του ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα. Το όνομα του είναι Eli ZERO και με μια πρώτη ματιά μπορείς εύκολα να πεις, πως σχεδιαστικά είναι ένα πάντρεμα ενός Smart Fortwo και ενός Renault Twizy. Σύμφωνα με την εταιρία, όμως, το Eli ZERO θα επαναπροσδιορίσει το μέλλον της αστικής μετακίνησης για να δημιουργήσει τον κόσμο που θέλουμε να ζήσουμε.

Περισσότερες επίσημες πληροφορίες για το πρωτότυπο αυτό πέρα του ονόματός του, δεν υπάρχουν, αλλά το δελτίο τύπου της εταιρίας σχετικά με αυτό, μπορεί να μας δώσει μια ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε, καθώς αναφέρει:

Πιστεύουμε ότι το Eli είναι ένα προηγμένο, αλλά ταυτόχρονα και απλό προϊόν που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις αστικές μετακινήσεις. Μικρότερο, απλούστερο και πιο φιλικό, το Eli ZERO είναι το απόλυτο διθέσιο όχημα για ευέλικτη καθημερινή μετακίνηση. Το Eli ZERO επαναπροσδιορίζει τον όρο NEV (Neighborhood Electric Vehicle) και αντιμετωπίζει τις δυναμικές απαιτήσεις μεταφοράς των σύγχρονων πόλεων, προσφέροντας μια ευέλικτη λύση οδήγησης για τις αστικές και προαστιακές γειτονιές.

Υπομονή μερικές μέρες ακόμα μέχρι και την παρουσίαση του πρωτότυπου στην έκθεση οπότε και θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το αυτοκίνητο.