Η SsangYong μετά την παρουσίαση του Tivoli και το XLV ετοιμάζεται να παρουσιάσει μέσα στο 2017 την νέα γενιά του Rexton. Μέχρι να γίνει αυτό, αποφάσισε να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του Korando έως ότου να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του.

Σαν κλασσικό facelift το Korando αποκτά νέα φώτα με Led, νέους προβολείς ομίχλης, ανασχεδιασμένη μάσκα, προφυλακτήρα και καπό, ενώ το υπόλοιπο αυτοκίνητο φαίνεται σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο. Υπάρχουν νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών που αναβαθμίζουν την εξωτερική εμφάνιση. Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μέσα από 6 διαφορετικά χρώματα, ανασχεδιασμένο τιμόνι και μια οθόνη 7 ιντσών για το infotainment. Η εταιρεία δεν έχει δώσει επιπλέον πληροφορίες για τα έξτρα στοιχεία εξοπλισμού, παρά μόνο ότι προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με Harman Audio για καλύτερο ήχο.

Το Korando συνεχίζει να διατίθεται με τον νέο πετρελαιοκινητήρα της εταιρείας και είναι 2,2 λίτρων με 178 άλογα και 400 Nm ροπής μεταξύ 1.400 και 2.800 σ.α.λ και διατίθεται με ένα 6-ταχυτο χειροκίνητο ή ένα 6-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο. Υπάρχουν εκδόσεις με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις με ένα επιπλέον κόστος. Προς το παρόν τον ανανεωμένο Korando διατίθεται στην αγορά στην Κορέας και μέσα στον χρόνο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του σε όλο το κόσμο.