Ακόμη και τα supercar σαν την Pagani Huayra μπορούν να αποκτήσουν πιο επιθετική εμφάνιση με νέο bodykit. Στη προκειμένη περίπτερη θα δεις πως μια κόκκινη Huayra φορώντας το Pacchetto Tempesta γίνεται ακόμη πιο ποθητή.

Το πακέτο κοστίζει €160.000, χωρίς φόρους και αποτελείται από αρκετές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες έχουν γίνει σε συνεργασία με την ιταλική Dallara και περιλαμβάνει νέο μεγάλο εμπρός splitter, νέο πάτωμα καθώς και νέο διαχύτη. Ακόμα υπάρχουν, νέου σχεδίου, ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21″ πίσω, κάθε μια από τις οποίες είναι ελαφρύτερες κατά 1,1 κιλό και 2,5 κιλά αντίστοιχα.

Τέλος, η μεγαλύτερη αεροδυναμική φόρτιση που προσφέρει το πακέτο, έκρινε απαραίτητες τις αλλαγές και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, όπου υπάρχουν νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 δρόμων της Ohlins.

Το πακέτο μπορεί να τοποθετηθεί και από τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες του ιταλικού hypercar, με τον 6-λιτρο twin-turbo V12 κινητήρα της AMG ειδικά κατασκευασμένο για την Pagani, να παραμένει απαράλλαχτος και να αποδίδει 730 άλογα και 1.100 Nm ροπής.

Η Pagani δεν ανακοίνωσε αν αλλάζουν οι επιδόσεις του αυτοκινήτου, με την “απλή” Huayra να επιταχύνει για τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 370 χλμ/ώρα, αν και αναφορές λένε ότι τα νέα μέρη έχουν μειώσει κατά ελάχιστα το βάρος του αυτοκινήτου.