Η Pagani το 2010 είχε παρουσιάσει την Zonda Tricolore, μια επετειακή έκδοση της Zonda που δημιουργήθηκε ως ένα αφιέρωμα στο ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων ακριβείας της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, γνωστό ως Frecce Tricolori.

H Zonda Tricolore βασίζεται στην Zonda Cinque, αλλά έχει ορισμένες διακριτικές διαφορές. Το εμπρός μέρος διαθέτει ειδικά φώτα LED που μοιάζουν με πτερυγίου της ουράς του αεροπλάνου. Αντί για την κλασσική εισαγωγή αέρα της Cinque, η Tricolore έχει ένα μικρό κάθετο πτερύγιο στο επάνω μέρος του καλύμματος του κινητήρα. Το χρώμα του αμαξώματος είναι το ίδιο μπλε που χρησιμοποιεί και η Frecce Tricori στα αεροπλάνα της, ενώ ίδιες ακριβώς είναι και οι μπλε ταινίες που ξεκινούν απ τον εμπρός προφυλακτήρα και φθάνουν έως τον πίσω, συμπληρώνοντας έτσι την εντυπωσιακή εμφάνιση του αμαξώματος.

Μόλις Zonda Tricolore κατασκεύασε η Pagani με την συγκεκριμένη να βρίσκεται στο Ριάντ στην αντιπροσωπεία Seven Car Lounge. Είναι η δεύτερη από τις τρεις που κατασκευάστηκε, διαθέτει χρυσαφί ζάντες, μπλε δαγκάνες και στο εσωτερικό συναντάμε carbon και αλουμινένια μέρη, όπως και λευκές και μπλε δερμάτινες επενδύσεις.