Άλλη μια “ειδική” έκδοση της Regera από την Koenigsegg

Σχετικά άρθρα

Βέβαια με μόλις 80 “κομμάτια” που σχεδιάζει να κατασκευάσει η εταιρία από τη Σουηδία, όλες θα μπορούν να φέρουν τον τίτλο “ειδική έκδοση”.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν η Koenigsegg μας είχε παρουσιάσει μια μωβ Regera, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα τραγουδιστή Prince. Σήμερα μας δείχνει ένα νέο spec του hypercar της, το οποίο – κατά την προσωπική μου άποψη πάντα – είναι κλάσεις ομορφότερο από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας.

Σε αυτή την έκδοση έχουμε το εξωτερικό carbon σε μπορντό απόχρωση, έχοντας αφήσει όμως μια γραμμή στο κέντρο του αμαξώματος, που “τρέχει” κατά μήκος από μπροστά ως την αεροτομή, σε “γυμνό” carbon. Επίσης, υπάρχουν μικρές χρυσαφί λωρίδες, που χωρίζουν τις δύο αυτές αποχρώσεις, ενώ οι τροχοί είναι οι “biohazard” ίδιοι με αυτούς της Regera που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τη διαφοροποίηση να εντοπίζεται στις δαγκάνες που έχουν πλέον γκρι χρώμα.

Στο εσωτερικό συναντάμε ένα συνδυασμό καφέ και μπεζ χρωμάτων (creamy capuccino / coffee κατά την Koenigsegg) ενώ η κεντρική κονσόλα, η κολόνα του τιμονιού και οι αεραγωγοί είναι στα χρώματα του carbon.

Η Koenigsegg δεν έχει προς το παρόν online configurator για τη Regera, ώστε να μπορούμε να “παίξουμε”, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα σύμφωνα με την εταιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...