Δοκιμάζοντας το Nissan GT-R Nismo 2017

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάιο, η Nissan ανακοίνωσε το GT-R Nismo 2017 και με την κυκλοφορία του στην Ευρώπη να έχει ξεκινήσει, το Auto Express είχε την ευκαιρία να το οδηγήσει στην πίστα του Silverstone.

Η ανανεωμένη έκδοση του GT-R NISMO έχει αποκτήσει νέο μπροστά -επιθετικής σχεδίασης- προφυλακτήρα από carbon, την V-motion γρίλια, νέο καπό, με το αυτοκίνητο να παράγει περισσότερη κάθετη αεροδυναμική δύναμη, από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο παραγωγής της Nissan μέχρι σήμερα.

Μηχανικά ο VR38DETT V6 biturbo 3,8-λίτρων κινητήρας αποδίδει 600 άλογα με 652 Nm ροπής, με το GT-R NISMO να φορά νέα ανάρτηση, που βελτιώνει την απόδοση του αυτοκινήτου στις στροφές 2%, παρά την διατήρηση της ιπποδύναμης στα ίδια επίπεδα. Ο κινητήρας φορά νέα turbo που προέρχονται από το αγωνιστικό GT-R GT3.

Στο εσωτερικό υπάρχει νέο ταμπλό με λιγότερα κουμπιά (11 από 27), νέο τιμόνι επενδυμένο με Alcantara, νέο κεντρικό υποβραχιόνιο, οθόνη 8″. δερμάτινα bucket καθίσματα της Recaro και κόκκινα Alcantara ένθετα. Το GT-R NISMO 2017 θα είναι διαθέσιμο σε πέντε εξωτερικά χρώματα, με την κατασκευή του να γίνεται στο Tochigi της Ιαπωνίας, ενώ ο κάθε κινητήρας θα συναρμολογείται στο χέρι από τους πέντε μηχανικούς της εταιρίας στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. H τιμή του στην Αγγλία ξεκινάει από £149.995, ενώ σε Γερμανία και Γαλλία από €184.950, με τις συγκεκριμένες τρεις αγορές να παίζουν σημαντικό ρόλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...