Αυτό είναι το Furrion Elysium RV, ένα πολυτελέστατο τροχόσπιτο, ή καλύτερα ένα υπερπολυτελές πρωτότυπο αυτοκινούμενο RV αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων ή αν θέλεις 100 φορές φθηνότερο από το ακριβότερο σπίτι του κόσμου.

Το τροχόσπιτο παρουσιάστηκε στην CES στις αρχές του έτους και διαθέτει τρεις τεράστιες τηλεοράσεις 75-ιντσών, τζάκι, έξυπνες τουαλέτες και έξυπνο ντους, ένα δοχείο ψύξης κρασιού, ψυγείο, κουζίνα με όλες τις ανέσεις, ξύλινα πατώματα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο με μεγάλο διπλό κρεββάτι, εντυπωσιακούς κρυφούς φωτισμούς, αλλά η πραγματική διασκέδαση βρίσκεται στην οροφή του οχήματος.

Εκεί βρίσκεται ένα ελικοδρόμιο που περιλαμβάνει ένα ελικόπτερο Robinson R22, θερμαινόμενο ξύλινο πάτωμα, σαλόνι αλλά και ένα τζακούζι. Το τροχόσπιτο έχει μήκος 13,72 μέτρων, πλάτος 2,44 μέτρα και 4,14 μέτρα ύψος, με το ελικόπτερο όταν το αυτοκινούμενο κινείται στον δρόμο, να “μπαίνει” στον χώρο της κρεβατοκάμαρας καθαρά για λόγους ασφαλείας.

Η Furrion είναι μια εταιρία που έχει ως στόχο να προσφέρει στην αγορά υπερπολυτελής προϊόντα. Από οχήματα, μέχρι σκάφη, ξενοδοχεία, εστιατόρια και πολυτελείς κατοικίες. Η εταιρία δηλώνει πως δεν γνωρίζει αν και πότε θα βγάλει στην αγορά το Elysium RV.