Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio by Pogea Racing με 612 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Pogea Racing ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο ένα πακέτο αναβάθμισης για τον V6 κινητήρα της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, κάνοντας τον να αποδίδει 577 άλογα και 733 Nm, μόνο με νέο πρόγραμμα στην ECU, όταν από το εργοστάσιο το ιταλικό αυτοκίνητο αποδίδει 510 άλογα και 600 Nm ροπής.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος έρχεται, όμως, σήμερα να μας ανακοινώσει ότι εξέλιξε περαιτέρω το λογισμικό του κινητήρα, και πλέον αυτός αποδίδει 612 άλογα και 750 Nm. Αυτό το νούμερο είναι το μέγιστο που μπορεί να φτάσει ο κινητήρας, χωρίς να ανοιχτεί ή να γίνει κάποια άλλη περιφερειακή αναβάθμιση, και είναι διαθέσιμο μόνο όταν επιλέγεται το πρόγραμμα Dynamic.

Παρόλα αυτά, ο οίκος έχει στόχο τα 700 άλογα με τις κατάλληλες περιφερειακές αναβαθμίσεις, και υπόσχεται ότι θα ανακοινώσει σύντομα αυτό το κιτ. Τέλος, η εταιρία λέει πως το ίδιο πρόγραμμα θα προσφέρεται και στην Stelvio Quadrifoglio.

ΠηγήPogea Racing

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr