Ford Focus RS Mountune vs Mercedes-AMG A45

Σχετικά άρθρα

Τα “όπλα” γνωστά, καθώς η Mountune έχει ανακοινώσει ότι το kit αναβάθμισης για το Focus RS αυξάνει την ιπποδύναμη του 2.3-λίτρων EcoBoost τετρακύλινδρου κινητήρα κατά 25 άλογα και 40 Nm ροπής, φτάνοντας συνολικά τα 375 άλογα και 510 Nm, κατά την διάρκεια των 12 δευτ. της overboost διαδικασίας. Αυτό γίνεται με την νέα εισαγωγή αέρα, της αναβαθμισμένης βαλβίδας ανακούφισης και του επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου, χωρίς ωστόσο να λείπει και το ανάλογο λογότυπο. Το αποτέλεσμα της αυξημένης ιπποδύναμης στις επιδόσεις είναι εντυπωσιακό, καθώς πλέον τα 0-100 χλμ/ώρα γίνονται σε 4,5 δευτ., όντας κατά 0,2 δευτ. ταχύτερο από το εργοστασιακό.

Από την άλλη υπάρχει η ανανεωμένη Mercedes-AMG A45, που αποδίδει 381 άλογα και 475 Nm ροπής. Ο υπερτροφοδοτούμενος, δίλιτρος κινητήρας, συνδυάζεται με το 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις πιο κοντές σχέσεις. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, τα 100 χλμ/ώρα από στάση έρχονται σε 4,2 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...