Είτε συμπαθείς είτε όχι τον Cristiano Roanldo (προσωπικά ανήκω στους δεύτερους), οφείλεις να παραδεχτείς ότι ανήκει στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, έχοντας παράλληλα πολύ καλό γούστο στα αυτοκίνητα, με την Bugatti Veyron να βρίσκεται στην κατοχή του. Από τη στιγμή που υπάρχει, όμως, η Chiron, μάλλον πρέπει να θεωρείσαι ξεπερασμένος!

Αυτό λύνεται εύκολα, αρκεί να έχεις τα €2,4 εκατομμύρια που ζητά η γαλλική φίρμα. Αν είσαι ο Ronaldo, μόνο πρόβλημα δεν είναι. Οι πρώτες εκ των 500 Chiron που θα κυκλοφορήσουν έχουν ήδη ξεκινήσει να βρίσκουν τους νέους τους ιδιοκτήτες και ο Πορτογάλος ίσως να έχει βάλει στο μάτι το hypecar των 1.500 ίππων.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της Bugatti στο Instagram μαζί με ένα video μάς κάνει να πιστεύουμε ότι ο 32χρονος ενδέχεται να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη συλλογή του. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα του τον Andy Wallace, επί κεφαλής δοκιμαστή της Bugatti.

Ο Ronaldo οδηγεί την Chiron, δίνοντας τελικά την έγκρισή του (όχι ότι την ζήτησε κανείς), με τον 56χρονο Βρετανό οδηγό αγώνων να του λέει πως, αν θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητο, θα πρέπει να καλέσει την Bugatti. Μάλλον πρόκειται για ένα διαφημιστικό, παρόλο που η Chiron βρίσκεται στο γκαράζ του Πορτογάλου.