Πέρσι ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer είχε παρουσιάσει στην Γενεύη την εντυπωσιακή ACL2, η οποία βασιζόταν στην M235i. Με την ελαφριά ανανέωση της Σειράς 2 από την BMW, και την εισαγωγή της νέας έκδοσης 240i, o οίκος στην φετινή έκθεση στην Ελβετία, θα φέρει την το ανανεωμένο πακέτο, που το ονομάζει ACL2S.

Αυτό θα παραχθεί σε μόλις 30 κομμάτια, με το αυτοκίνητο να φορά ένα άκρως επιθετικό και φαρδύτερο αεροδυναμικό bodykit, που αποτελείται από 10 μέρη. Αποτελείται από νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, φαρδύτερα φτερά, νέο καπό με αεραγωγούς, μεγάλη αεροτομή, διακριτικό διαχύτη και νέους εξωτερικούς καθρέφτες. Στο εσωτερικό, το ALC2 διαθέτει μαύρες/πράσινες δερμάτινες επενδύσεις, bucket καθίσματα και carbon διακοσμητικά.

Φοράει τον 3-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά αυξάνοντας την ιπποδύναμη από τα 340 άλογα και 500 Nm, στα 400 και 600 Nm ροπής. Το πίσω διαφορικό είναι μπλοκέ της Drexler με δυνατότητα κλειδώματος από 25% έως 95%. Η εισαγωγή αέρα του κινητήρα είναι από carbon, με τον οίκο να τοποθετεί μια ελαφριά μπαταρία. Φορά εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά με κεραμικούς δίσκους διαστάσεων 400×38 mm και τετραπίστονες πίσω με κεραμικούς δίσκους διαστάσεων 380×28 mm. Η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη, ενώ υπάρχει και μια carbon μπάρα θόλων.