Η Chevrolet μας δείχνει το 1LE της νέας Camaro ZL1 και απλά δείχνει και είναι υπέροχη. Ελαφρύτερη, με μεγαλύτερη πρόσφυση και πιο επιθετική εμφάνιση, η Chevrolet Camaro ZL1 1LE φορά τον ίδιο κομπρεσοράτο V8 6,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 650 ίππων με 882 Nm ροπής, με το αεροδυναμικό πακέτο να αποτελείται από τεράστια carbon πίσω αεροτομή, νέους εκτροπείς αέρα, μπροστά splitter και πλαϊνές ποδιές.

Οι αναβαθμίσεις στο σασί περιλαμβάνουν νέα Multimatic Dynamic Suspension Spool Valve αμορτισέρ, με τα μπροστά να είναι ρυθμιζόμενα, ρυθμιζόμενη πίσω αντιστρεπτική ράβδο. Οι ελαφρύτερες ζάντες αλουμινίου (-1,5 κιλό), είναι φαρδύτερες κατά μια ίντσα και μικρότερες κατά μια ίντσα σε σχέση με τις ζάντες της απλής ZL1 και είναι ντυμένες με Goodyear Eagle F1 Supercar 3R ελαστικά, πλάτους 325 πίσω, ικανά να προσφέρουν έως και 1,1 G πλευρικής επιτάχυνσης.

Η ZL1 1LE ζυγίζει 27 κιλά λιγότερο από την ZL1, με την Chevrolet να δηλώνει πως το αυτοκίνητο είναι έως και 3 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από την ZL1 στην πίστα δοκιμών της Milford Road Course.