Οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατά καιρούς συνεργάζονται με διάσημες ωρολογοποιίες προκειμένου να παρουσιάσουν ειδικές εκδόσεις ρολογιών, με τις Jaguar και Land Rover να συνεργάζονται με τις Bremont και Zenith.

Η Jaguar και η Bremont παρουσίασαν μια νέα σειρά ρολογιών. Ανάμεσά τους και ένα ρολόι διαμέτρου 43 χιλιοστών που αντλεί έμπνευση από τις “νέες” Lightweight E-Type. Όπως οι “ελαφριές” E-Type, έτσι και το ρολόι θα κατασκευαστεί σε μόλις 6 μονάδες και θα προσφέρονται αποκλειστικά στους κατόχους των συγκεκριμένων E-Type.

Κάθε ρολόι έχει σειριακό αριθμό που αντιστοιχεί στον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου και το καντράν έχει σχεδιαστεί να μοιάζει στο ταμπλό της E-Type. Το ίδιο ισχύει και για τα λουράκια, με τα ρολόγια να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Στο πίσω μέρος είναι ορατός ο μηχανισμός, με τον σχεδιασμό του να μοιάζει με το κλασικό τιμόνι της E-Type, ενώ η εξωτερική στεφάνη είναι κατασκευασμένη από πραγματικό ξύλο. Μην ρωτήσεις την τιμή του. Άστο καλύτερα. Η Bremont προσφέρει και άλλα ρολόγια εμπνευσμένα από τα μοντέλα της Jaguar, με τις τιμές τους να είναι πιο “συμβατικές” και να κυμαίνονται μεταξύ 4.000 και 10.000 ευρώ.

Επίσης η Zenith συνεργάστηκε με την Land Rover και μας δείχνει ένα ρολόι εμπνευσμένο από το Range Rover που κάνει χρήση αλουμινίου και δέρματος.

  • Anestis Genk

    Όμορφα αλλά για τον πραγματικό κόσμο με τους πραγματικούς ανθρώπους, Citizen.

  • Mika

    Πανεμορφα και τα δυο!!!

  • manowar

    Η ζενιθ ειναι κορυφαια και οι μηχανισμοί της οι ελ πριμερο και τα υλικα κατασκευης εχει μεταλο που το ονομαζει ζενιθιουμ χρησιμοποιεί δικα της μεταλα και αλες τον κανουν ,,το μοναδικό αρνητικο που εχει ενα ζενιθ ειναι οτι δεν αγοράζεται..?

  • αμα τα βρω σε κανα κινεζικο μαγαζι με 10 ευρω…μπορει και να χτυπησω κανα αποαυτα !!!! :-P