Ειδικά Bremont και Zenith ρολόγια σε συνεργασία με την Jaguar και την Land Rover

Σχετικά άρθρα

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατά καιρούς συνεργάζονται με διάσημες ωρολογοποιίες προκειμένου να παρουσιάσουν ειδικές εκδόσεις ρολογιών, με τις Jaguar και Land Rover να συνεργάζονται με τις Bremont και Zenith.

Η Jaguar και η Bremont παρουσίασαν μια νέα σειρά ρολογιών. Ανάμεσά τους και ένα ρολόι διαμέτρου 43 χιλιοστών που αντλεί έμπνευση από τις “νέες” Lightweight E-Type. Όπως οι “ελαφριές” E-Type, έτσι και το ρολόι θα κατασκευαστεί σε μόλις 6 μονάδες και θα προσφέρονται αποκλειστικά στους κατόχους των συγκεκριμένων E-Type.

Κάθε ρολόι έχει σειριακό αριθμό που αντιστοιχεί στον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου και το καντράν έχει σχεδιαστεί να μοιάζει στο ταμπλό της E-Type. Το ίδιο ισχύει και για τα λουράκια, με τα ρολόγια να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Στο πίσω μέρος είναι ορατός ο μηχανισμός, με τον σχεδιασμό του να μοιάζει με το κλασικό τιμόνι της E-Type, ενώ η εξωτερική στεφάνη είναι κατασκευασμένη από πραγματικό ξύλο. Μην ρωτήσεις την τιμή του. Άστο καλύτερα. Η Bremont προσφέρει και άλλα ρολόγια εμπνευσμένα από τα μοντέλα της Jaguar, με τις τιμές τους να είναι πιο “συμβατικές” και να κυμαίνονται μεταξύ 4.000 και 10.000 ευρώ.

Επίσης η Zenith συνεργάστηκε με την Land Rover και μας δείχνει ένα ρολόι εμπνευσμένο από το Range Rover που κάνει χρήση αλουμινίου και δέρματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...