Πρόσφατα βγήκαν από το εργοστάσιο της Bugatti στην πόλη Molsheim της Γαλλίας οι πρώτες 3 Chiron, με τους τυχερούς ιδιοκτήτες να τις προσθέτουν στην συλλογή τους.

Όταν παρουσιάστηκε πέρσι στην έκθεση της Γενεύης, η Bugatti είχε αναφέρει ότι θα βγάλει στην παραγωγή 500 αυτοκίνητα, με την εταιρία να έχει παραδώσει από το περασμένο φθινόπωρο μόλις μια σε έναν πολύ πιστό της πελάτη, ενώ από την στιγμή που ξεκίνησαν κανονικά οι παραδόσεις η εταιρία θέλει να παραδίδει 5 Chiron κάθε μήνα.

Μέχρι στιγμής στην λίστα παραγγελιών υπάρχουν 250 ονόματα, με την Bugatti να αναφέρει ότι θα κατασκευάζει 65 Chiron ετησίως, κάτι που σημαίνει πως ήδη η λίστα αναμονής είναι μεγαλύτερη των 3 ετών, έχοντας πουλήσει την μισή παραγωγή.

Η Bugatti αναφέρει, επίσης, ότι η Ευρώπη παραμένει η μεγαλύτερη αγορά της, καθώς το 37% από τις παραπάνω παραγγελίες είναι από την ήπειρο μας, με την Βόρεια Αμερική να ακολουθεί με 30%, και μετά η Μέση Ανατολή με 26%. Αυτό σημαίνει ότι στον υπόλοιπο κόσμο αντιστοιχεί το 7%, με την εταιρία να ευελπιστεί ότι τέτοια εποχή σε έναν χρόνο θα έχει πουλήσει όλες τις Chiron.

Η μπλε carbon Chiron των φωτογραφιών θα βρίσκεται στο περίπτερο της Bugatti στην έκθεση της Γενεύης.

Διάβασε επίσης: