Δεν είναι μόνο το Zoe e-sport concept που παρουσιάζει η Renault στη Γενεύη. Στο περίπτερό της βρίσκεται και το Captur facelift που διαθέτει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με πλαστικά προστατευτικά και νέα μάσκα που το φέρνουν πιο κοντά σε εμφάνιση με το μεγαλύτερο Kadjar. Ακόμα, διατίθεται προαιρετικά με LED φωτιστικά σώματα, ενώ τα LED φώτα ημέρας είναι στάνταρ.

Υπάρχουν νέα σχέδια για τις ζάντες, δίνοντας σου 3 επιλογές: μια 16 ιντσών και δύο 17 ιντσών. Το best-seller του B-SUV διατηρεί τις επιλογές διχρωμίες αμαξώματος και “ουρανού”, με τα νέα τρία χρώματα που προστίθενται στην παλέτα (Desert Orange, Ocean Blue και Amethyst) να σου δίνουν την επιλογή για 36 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ομοίως στο εσωτερικό πάρχουν νέες προτάσεις πακέτων παραμετροποίησης, ενώ πλέον υπάρχει μια σταθερή γυάλινη ηλιοροφή. Τα πλαστικά είναι καλύτερης ποιότητας και υπάρχουν χρωμιομένα διακοσμητικά, δερμάτινες επενδύσεις, LED κρυφός φωτισμός και νέα καθίσματα.

Για πρώτη φορά το Captur προσφέρεται στις εκδόσεις Signature S Nav/Initiale Paris που έχουν γκρι μεταλλικά διακοσμητικά, ειδικά σήμερα, Nappa δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια πεντάλ και μαρσπιέ αλουμινίου. Επίσης διαθέτει keyless entry σύστημα, εκκίνηση κινητήρα με κουμπί, τα συστήματα Easy Park Assist και Blind Spot Warning, ηχοσύστημα της Bose, αλλά και το πιο πρόσφατο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R-Link που υποστηρίζει Android Auto.

Τέλος, η Renault συνεχίζει να προσφέρει το Captur με δύο βενζινοκινητήρες, τον 0.9- και 1.2-λίτρων TCe απόδοσης 90 και 120 ίππων, καθώς και τον 1.500άρη dCi 110 πετρελαιοκινητήρα.