Η Bugatti πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως ξεκίνησε τις παραδώσεις της Chiron, με την γυναίκα του Ferdinand Piech, πρώην προέδρου της VW, να έχει παραλάβει ήδη την δική της, με τον φωτογραφικό φακό να πιάνει την Ursula Piech να κινείται πάνω στην Autobahn με αυτή.

Ο εγγονός του Ferdinand Porsche το τελευταίο διάστημα έχει τις φιλονικίες του με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της VW, σχετικά με το Dieselgate, με τον Piech να παραμένει μέχρι και σήμερα μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Porsche Automobil Holding SE, της επενδυτικής εταιρίας που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της VW.

Ωστόσο οι πρόσφατες δηλώσεις του Piech σχετικά με το γεγονός πως είχε ενημερώσει βασικά μέλη του εποπτικού συμβουλίου της VW, ανάμεσά τους και ο ξάδερφος του Wolfgang Porsche, σχετικά με το Dieselgate μήνες προτού το σκάνδαλο βγει στη δημοσιότητα, ίσως τον κάνουν να χάσει τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της Porsche SE, κατά την ετήσια συνεδρίασή του στις 30 Μαΐου. Από την έκθεση της Γενεύης όπου έδωσε το παρόν ο Wolfgang Porsche, είπε πως δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον Ferdinand Piech, δηλώνοντας πως ο Piech κατέστρεψε ότι είχε χτίσει μια ζωή.