Αυτή η Bugatti Chiron ανήκει στη γυναίκα του Ferdinand Piech

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως ξεκίνησε τις παραδώσεις της Chiron, με την γυναίκα του Ferdinand Piech, πρώην προέδρου της VW, να έχει παραλάβει ήδη την δική της, με τον φωτογραφικό φακό να πιάνει την Ursula Piech να κινείται πάνω στην Autobahn με αυτή.

Ο εγγονός του Ferdinand Porsche το τελευταίο διάστημα έχει τις φιλονικίες του με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της VW, σχετικά με το Dieselgate, με τον Piech να παραμένει μέχρι και σήμερα μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Porsche Automobil Holding SE, της επενδυτικής εταιρίας που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της VW.

Ωστόσο οι πρόσφατες δηλώσεις του Piech σχετικά με το γεγονός πως είχε ενημερώσει βασικά μέλη του εποπτικού συμβουλίου της VW, ανάμεσά τους και ο ξάδερφος του Wolfgang Porsche, σχετικά με το Dieselgate μήνες προτού το σκάνδαλο βγει στη δημοσιότητα, ίσως τον κάνουν να χάσει τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της Porsche SE, κατά την ετήσια συνεδρίασή του στις 30 Μαΐου. Από την έκθεση της Γενεύης όπου έδωσε το παρόν ο Wolfgang Porsche, είπε πως δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον Ferdinand Piech, δηλώνοντας πως ο Piech κατέστρεψε ότι είχε χτίσει μια ζωή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...