Η τωρινή γενιά του 508 βρίσκεται στην αγορά από το 2011, με την Peugeot να ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του, που θα παρουσιαστεί εντός του 2018. Το μοντέλο σύμφωνα με τον Laurent Blanchet, επικεφαλής προϊόντων της γαλλικής εταιρίας, θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα mainstream και στα premium μοντέλα, με τον σχεδιασμό του να αντλεί ορισμένα στοιχεία από το Instinct concept, ενώ στο εσωτερικό θα συναντάμε τη νέα έκδοση του i-Cockpit.

Θα βασίζεται πάνω στην EMP2 πλατφόρμα και ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα είναι και ένα υβριδικό σύνολο. Οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, με τους Γάλλους να προσφέρουν το μοντέλο τόσο σε σεντάν, όσο και σε wagon έκδοση.

 • thymios tsilimparis

  Πάντα μ άρεσε το 508, έχει μια αίσθηση κλασικής μπερλίνας. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό που λέει το άρθρο, ότι δηλαδή θα τοποθετηθεί ανάμεσα “στα mainstream και στα premium μοντέλα”.

  Περιμένουμε διεύρυνση της γκάμας προς τα πάνω;

 • δεν είχα ιδέα ότι αυτό το πράγμα παράγεται ακόμα. νόμιζα ότι το ανάστειλαν. είδα ένα τις προάλλες(δεν ήξερα καν ότι λέγεται 508) και ήταν το πιο καταθλιπτικό πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό, σε ένα ασημί, με ένα εξίσου βαρετό τύπο πίσω από το τιμόνι που είχε μία έκφραση “σκοτώστε με”, σε καταλαβαίνω αδερφέ, έριξες ντόρτια.

 • Νικόλαος244turbo

  Το ποιο κομψό σεντάν στην κατηγορία του

 • Smartass

  Ποιο πολύ μοιάζει με φρεσκάρισμα του 301.
  https://uploads.disquscdn.com/images/681a11a0d3b0a7cb4f9017cd5c2207aaae64ec25b9b17283009b1ae696d09021.jpg

  • GiannisTs

   Μπα, καμία σχέση φίλε. Αν μιλάς για τον μπροστινό προφυλακτήρα μονάχα συμφωνώ, όμως γενικότερα όχι.