Toyota Sienna MY2018

Σχετικά άρθρα

Η Toyota παρουσίασε την MY2018 έκδοση του Sienna που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα, εκεί όπου θα παρουσιάσει και το ανανεωμένο Yaris για την αμερικάνικη αγορά.

Το Sienna αποκτά νέας σχεδίασης μπροστά μέρος, νέες ζάντες και νέο πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό συναντάμε το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Entune 3.0, Wi-Fi hotspot, νέο ηχοσύστημα με subwoofer και το σύστημα Bird’s Eye View monitor για ευκολότερους ελιγμούς σε στενά σημεία. Στον βασικό εξοπλισμό αποκτά την πλατφόρμα ασφαλείας Toyota Safety Sense με ενεργό cruise control, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματη μεγάλη σκάλα φωτιστικών σωμάτων και σύστημα αυτόματης πέδησης με ανίχνευση πεζών.

Σε ότι αφορά το ανανεωμένο Yaris διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα πίσω φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Entune με οθόνη 6,1″ ή 7″, αλλά και το Toyota Safety Sense.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...