Η Toyota παρουσίασε την MY2018 έκδοση του Sienna που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα, εκεί όπου θα παρουσιάσει και το ανανεωμένο Yaris για την αμερικάνικη αγορά.

Το Sienna αποκτά νέας σχεδίασης μπροστά μέρος, νέες ζάντες και νέο πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό συναντάμε το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Entune 3.0, Wi-Fi hotspot, νέο ηχοσύστημα με subwoofer και το σύστημα Bird’s Eye View monitor για ευκολότερους ελιγμούς σε στενά σημεία. Στον βασικό εξοπλισμό αποκτά την πλατφόρμα ασφαλείας Toyota Safety Sense με ενεργό cruise control, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματη μεγάλη σκάλα φωτιστικών σωμάτων και σύστημα αυτόματης πέδησης με ανίχνευση πεζών.

Σε ότι αφορά το ανανεωμένο Yaris διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα πίσω φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Entune με οθόνη 6,1″ ή 7″, αλλά και το Toyota Safety Sense.

  • SAMURAI-66

    Το σκουρο γκρι-λαδι εχει σπορ χαρακτηρα με την δικτυωτη μασκα και της ζαντες να αλλαζουν απο το απλο στην εικονα του και φαινεται αρκετα δυναμικο οπως και το εσωτερικο που δειχνει προσεγμενο και σιγουρα τεραστιο σε χωρους.